Krásný večer,
už 20 let sním o ostrovu Bora Bora, to není vtip Už jako 10 letá jsem měla kamarádku, s kterou jsem si dopisovala, byla z ostrovů Tuamotu na Tahiti, dokonce z ostrovů Thomase Cooka. Jak jsem se k tomu dostala?
Jednoduše, když naši nebyli doma, tak jsem v telefonním seznamu našla předvolbu a jednoduše jsem tam zavolala a tu osobu na druhém konci jsem poprosila o adresu. Vždycky mi tu adresu řekli. (To byly ještě zlatý dobrý časy bez internetu)
Tenkrát to byla docela i senzace s někým mluvit nebo si psát až z druhého konce světa, musím říct zlatý časy. Většinou měli i v dalších rodinách děti v mém věku, tak si pak předávali moji adresu, za chvíli jsem měla spoutu kontaktů. Dostala jsem hodně fotek a spoustu dárků. Já jsem zase tam posílala fotky a typické suvenýry pro naši zemi.
Tenhle sen mne nikdy neopustil a určitě se tam někdy podívám. Možné jsou moje sny trochu zkreslené, možná jste tam někdo byl a máte na to jiný názor, napište budu se těšit.
Můj živý sen cesta na ostrov Bora Bora [ 1215 ]
Re: Můj živý sen cesta na ostrov Bora Bora [ 1215 ]
Ahoj
Nechci ti kazit tvůj sen, no abych ti pravdu řekl cestoval jsem kolem světa, na Bora Bora jsem strávil týden a to mi úplně stačilo. Nic moc tam není, je to typický ostrov, kde se dá strávit příjemná dovolená na pláži a v hotelu, ale nic dalšího od toho nečekej. Já jsem byl docela zklamnán, měl jsem jinou představu, ale zase jsme rád, že jsem to viděl. Sapor
Nechci ti kazit tvůj sen, no abych ti pravdu řekl cestoval jsem kolem světa, na Bora Bora jsem strávil týden a to mi úplně stačilo. Nic moc tam není, je to typický ostrov, kde se dá strávit příjemná dovolená na pláži a v hotelu, ale nic dalšího od toho nečekej. Já jsem byl docela zklamnán, měl jsem jinou představu, ale zase jsme rád, že jsem to viděl. Sapor