Ahoj všichni
Možná mi můžete někdo poradit, kdo jste už byli na Maledivách. Rád bych se tam podíval. Nemám ale dost finačních prostředků, abych si rezervoval nějaký hotel a takový typ dovolené mi ani nic neříká. Jsem mnohem spokojenější, když můžu bydlet v nějakém jednoduchém pokoji a pohybovat se mezi místními lidmi. Z toho budu mít určitě víc zážitků, než když budu ležet u moře na pláži v nějakém 5* hotelu. Jaká je tam infrastruktura, abych mohl trochu tuhle zemi procestovat? Je to něco podobného jako na Srí Lance?
Moc děkuji za vaše odpovědi.
Chci letět na Maledivy, ale nechci bydlet v hotelu.
Re: Chci letět na Maledivy, ale nechci bydlet v hotelu.
Právě jsem si zaknihoval let a poletím ze Srí Lanky a pak na Maledivy. Letenku jsem si koupil u lettecké společnosti Emirates. Tam si určitě zavolej, nebo si pošli email oni ti určitě odpoví a udělají ti rozpočet na letenku na termín, kdy budeš chtít letět. Možná ti doporučí i nějaké datum, kdy jsou letenky levnější. Hlavně si dej pozor, abys neletěl v období dešťů!
No nevím, jestli sis vybral dobře. Maledivy nejsou zrovna nejlevnější destinací. Nějaké levnější ubytování tam budeš asi těžko hledat. Jsou tam většinou drahý a pěkný hotely.
Také si nemyslím, že by sis koupil levnější ubytování na místě, podle mne to stojí všude stejně. Podle mne je lepší si vybrat jeden z ostrovů a potom si zkusit udělat nějakou kalkulaci. Rychločluny ti taky nedají nějakou jinou cenu, většinou mají smlouvy s hotely a ceny musí dodržovat. Jestli poletíš letadlem, tak počítej zhruba od 200 – 300€ to potom záleží na tom jak říkám na jaký ostrov budeš chtít. Pokud si vybereš nějaký vzdálenější hotel, tak musíš počítat s tím, že budeš na moři i několik hodin.
Když si třeba koupíš doma hotel který má 4* bez letenky tak zaplatíš něco kolem 700 – 800 € na 9 nebo 10 dní. Myslím, že už jsi si určitě nějaký nabídky prohlédl. Takže asi budeš vědět.
čau
Také si nemyslím, že by sis koupil levnější ubytování na místě, podle mne to stojí všude stejně. Podle mne je lepší si vybrat jeden z ostrovů a potom si zkusit udělat nějakou kalkulaci. Rychločluny ti taky nedají nějakou jinou cenu, většinou mají smlouvy s hotely a ceny musí dodržovat. Jestli poletíš letadlem, tak počítej zhruba od 200 – 300€ to potom záleží na tom jak říkám na jaký ostrov budeš chtít. Pokud si vybereš nějaký vzdálenější hotel, tak musíš počítat s tím, že budeš na moři i několik hodin.
Když si třeba koupíš doma hotel který má 4* bez letenky tak zaplatíš něco kolem 700 – 800 € na 9 nebo 10 dní. Myslím, že už jsi si určitě nějaký nabídky prohlédl. Takže asi budeš vědět.
čau
Prosím ještě, jestli by někdo nebyl tak laskavý a nenapsal nějaké ceny v supermarketu, třeba ceny za ovoce, pivo, víno a podobně. Chtěl bych totiž strávit několik dní i na ostrově Male.
Děkuji
Děkuji