Zdravím
Opravdu bych ocenil, kdybyste mi někdo mohl doporučit hezký hotel, nejlépe asi se snídaní. Nebo případně apartmány bez stravy na ostrově Reunion.
A ještě kde je tak nejhezčí místo k pobytu.
Díky moc za rady.
Místo k pobytu
Re: Místo k pobytu
Ahoj
Tak to asi hodně záleží na tom, co by jste rádi dělali na ostrově?? Jestli tam jedete strávit dovču nebo spíše poznávat okolní přírodu:)
Ačkoliv je Reunion poměrně malý ostrov, má velkou škálu různých regionů. Každý je trochu jiný a všechny jsou moc krásné.
Já bych radila zůstat alespoň dva týdny, ať prozkoumáte alespoň malou část.
Chtěla bych doporučit oblast St.gilles les Bains, jsou tam nádherné pláže a nachází se zde také většina hotelů k pobytu. Zde se dá také snadno zapůjčit auto k prohlídce ostrova. Určitě se Vám bude líbit.
Tak to asi hodně záleží na tom, co by jste rádi dělali na ostrově?? Jestli tam jedete strávit dovču nebo spíše poznávat okolní přírodu:)
Ačkoliv je Reunion poměrně malý ostrov, má velkou škálu různých regionů. Každý je trochu jiný a všechny jsou moc krásné.
Já bych radila zůstat alespoň dva týdny, ať prozkoumáte alespoň malou část.
Chtěla bych doporučit oblast St.gilles les Bains, jsou tam nádherné pláže a nachází se zde také většina hotelů k pobytu. Zde se dá také snadno zapůjčit auto k prohlídce ostrova. Určitě se Vám bude líbit.
Re: Místo k pobytu
Protože já jsem turista, je pro mě nejlepší způsob poznávání a relaxace po vlastní ose a pěšky:) Takže já bych šel prozkoumávat ostrov po svých:) Můžete pak přespat někde cestou, v různých menších hotýlcích. Možná Vás to vyjde i levněji. A za ten zážitek to stojí!!!
Užijte si to.
Užijte si to.